Svetlinovo olje 1000 mg, 120 kapsul

Svetlinovo olje 1000 mg, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 2 mehkih kapsulPDV%
Svetlinovo olje (najmanj 18% GLK)
Linolna kislina (LK, Omega 6) 146%
1000 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, prečiščena voda)
360 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
GLK - gama-linolenska kislina
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 2-6 kapsul na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Svetlinovo olje 1000 mg, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno, prehransko dopolnilo Svetlinovo olje je poznano tudi kot vitamin F, pridobljeno je iz hladno stiskanih semen dvoletnega svetlina (Oenothera biennis) in predstavlja naravno bogat vir Omega 6 maščobnih kislin.

Omega 6 maščobne kisline so del družine nenasičenih maščobnih kislin, najpomembnejši sta linolna kislina (LK) in gama-linolenska kislina (GLK).

Tipična zahodna prehrana je nasičena z Omega 6 kislinami iz procesiranih olj, a te imajo zanemarljivo nizko raven GLK, zato se priporoča uživanje olja dvoletnega svetlina.

Velja mnenje, da je ravnovesje med Omega 6 in Omega 3 pomembno, sta komplementarna, človeško telo ju ne more proizvesti samo, zato moramo zagotoviti telesu zadosten vir obeh.

Tako Omega 3 kot Omega 6 imata isto presnovno pot, za presnovo uporabljata enake encime, zato je smiselna ločena uporaba, s čemer lahko izboljšate njuno biološko uporabnost.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

  • G&G Vitamins
  • Svetlinovo olje 1000 mg, 120 kapsul

  • Koda: GA088
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 19.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati