Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsul

Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Spirulina* (Spirulina platensis)(SULFIT)500 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto GB-ORG-05. Kmetijstvo izven EU.
Distribucijo v Sloveniji kontrolira TÜV SUD, SI-EKO-004

Navodila za uporabo: 1-3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 40 do 120 dni).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Spirulina vsebuje mikro algo Spirulina platensis iz ekološke pridelave, ki izvira iz neokrnjenega predela Mongolije.

Spirulina je pridelana v ekološko nadziranih rastiščih na mongolski planoti, kjer beležijo povprečno 3000 ur sončne svetlobe, slednje predstavlja idealno okolje za njeno rast. Vzpostavljen je sledljiv nadzor, ki zagotavlja ekološko celovitost proizvodnje in skladnost z ekološkimi standardi EU.

Spirulina je sladkovodna modro-zelena alga, ki vsebuje zelo bogat in edinstven spekter različnih hranil. Spirulino so že starodavne kulture v Južni Ameriki in Afriki uporabljale zaradi visoke vsebnosti rastlinskih beljakovin, ki predstavljajo 60-70% delež.

Tako kot klorela, se tudi spirulina uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo ekološka spirulina je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Spirulina 500 mg, bio, 120 kapsul

  • Koda: GA773
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 17.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati