Sinergija za mikrofloro, 120 kapsul

Sinergija za mikrofloro, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
Listi origana80 mg
Kvercetin62 mg
Česen60 mg
Korenina ingverja60 mg
Borovnica50 mg
Klinček40 mg
Izvleček grozdnih semen (95%)25 mg
Semena komarčka20 mg
Listi melíse20 mg
Gobe shiitake20 mg
Cvet sivke10 mg
Magnezij (citrat)8 mg
Bela vrba5 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 120 dni oz. 4 mesece).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sinergija za mikrofloro, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Sinergija za mikrofloro predstavlja naravno mešanico strokovno izbranih rastlin primernih za prebavni sistem, ki predstavlja pomemben steber našega zdravja.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj prehranskih strokovnjakov je nastala učinkovita kombinacija rastlin, ki vsebuje liste origana, kvercetin, česen, ingver, borovnice, klinčke, grozdne peške, semena komarčka, liste melíse, gobe shiitake, cvetove sivke in lubje bele vrbe.

Novejše raziskave vodijo do novih razumevanj mikroorganizmov v mikroflori, ki jo imenujemo tudi črevesna flora ali mikrobiota. Njihova prisotnost, delovanje ter njihovo medsebojno ravnovesje pomembno vpliva na kakovost našega počutja.

Brez pomožnih snovi

Sinergija za mikrofloro je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Sinergija za mikrofloro, 120 kapsul

  • Koda: GA038
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 25.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati