Resveratrol kompleks, 60 kapsul

Resveratrol kompleks, 60 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Izvleček korenine japonskega dresnika
(Polygonum cuspidatum) z125 mg resveratrola
500 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
Izvleček zelenega čaja
Polifenol EGCG 50 mg
112 mg
Kvercetin80 mg
Koencim Q10 (ubikinon)20 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
EGCG - Epigalokatehin galat

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul (zadostuje za 60 dni oz. 2 meseca).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Resveratrol kompleks, 60 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Resveratrol kompleks vsebuje stabilno in biorazpoložljvo obliko flavonoida trans-resveratrol iz japonskega dresnika. Resveratrol najpogosteje povezujejo s peškami rdečega grozdja, vendar pa velja rastlina dresnik za najbogatejši in najbolj kakovosten vir resveratrola.

Sinergističen naraven kompleks vsebuje tudi polifenole iz skupine katehinov (EGCG), ki predstavlja najmočnejšo spojino zelenega čaja in edinstven ter nabolj aktiven bioflavonoid kvercetin, ki je zelo podoben resveratrolu, dodan pa je tudi dobro poznan in raziskan provitamin koencim Q10 (ubikinon).

Brez pomožnih snovi

Resveratrol kompleks je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Resveratrol kompleks, 60 kapsul

  • Koda: GA003
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 35.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati