Paket treh dopolnil D3 1000iu, C 1000 mg in Cink

Novo Paket treh dopolnil D3 1000iu, C 1000 mg in Cink

Paket treh dopolnil D3 1000iu, C 1000 mg in Cink za boljšo odpornost

G&G Vitamins visoko kakovosteno paket treh prehranskih dopolnil Vitamina D3 1000iu in C 1000 ter mineral Cink za podporo imunskemu sistemu.

Vitamin D

Vitamin D je topen v maščobi, lahko ga zaužijemo s hrano ali kot dopolnilo, ob izpostavljenosti sončni svetlobi pa vitamin nastaja s pomočjo biosinteze. Zaradi sodobnega načina življenja smo vedno manj izpostavljeni soncu, kar botruje pomanjkanju aktivnega vitamina D.

Več o izdelku Vitamin D3 1000iu, 120 kapsul

vitamin C

Vitamin C je vodotopen vitamin, kar pomeni, da ga naše telo ne shranjuje, zato je pomembno, da ga vnesemo dovolj s hrano oz. dopolnili in se tako izognemo njegovemu pomanjkanju. Je tudi eden najpomembnejših antioksidantov, ki prispeva številnim vlogam v človeškem telesu, zlasti pri delovanju imunskega sistema.

Več o izdelku Vitamin C1000 mg, 120 kapsul

Mineral cink

Cink je mikroelement, ki ga potrebujejo vse celice našega telesa in sodeluje pri številnih pomembnih fizioloških funkcijah, presnovnih procesih in ima pomembno vlogo v številnih bioloških procesih v telesu

Več o izdelku Cink 22 mg, 120 kapsul


Brez pomožnih snovi

Dopolnila so v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • Paket treh dopolnil D3 1000iu, C 1000 mg in Cink

  • Koda: GAP01
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 44.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati