Paket dveh dopolnil L-Lizin kompleks in C 1000 mg

Novo Paket dveh dopolnil L-Lizin kompleks in C 1000 mg

Paket dveh dopolnil L-Lizin kompleks in C 1000 mg

G&G Vitamins visoko kakovosteno paket dveh prehranskih dopolnil L-Lizin kompleks in C 1000.

L-Lizin kompleks

Človeško telo ne more sintetizirati lizina, zato ga moramo pridobiti s prehrano. Lizin Je esencialna aminokislina, ki je v vlogi osnovnega gradnika pri biosintezi beljakovin.

Več o izdelku L-Lizin kompleks, 60 kapsul

vitamin C

Vitamin C je vodotopen vitamin, kar pomeni, da ga naše telo ne shranjuje, zato je pomembno, da ga vnesemo dovolj s hrano oz. dopolnili in se tako izognemo njegovemu pomanjkanju. Je tudi eden najpomembnejših antioksidantov, ki prispeva številnim vlogam v človeškem telesu, zlasti pri delovanju imunskega sistema.

Več o izdelku Vitamin C1000 mg, 120 kapsul


Brez pomožnih snovi

Dopolnili sta v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • Paket dveh dopolnil L-Lizin kompleks in C 1000 mg

  • Koda: GAP02
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 26.10€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati