Omega 3 za otroke, ribje olje 500 mg, 120 kapsul

Kmalu na zalogi Omega 3 za otroke, ribje olje 500 mg, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Ribje olje (RIBE)500 mg
– EPK (eikozapentaenojska kislina)90 mg
– DHK (dokozaheksaenojska kislina)60 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
181 mg
Vitamin E 6.71 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
9mg75
PDV - priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo: 2 kapsuli na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 60 dni oz. 2 meseca).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Omega 3 za otroke, ribje olje 500 mg, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje za otroke je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Omega 3 predstavlja eno izmed najpomembnejših maščob in se uvršča med esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti in jih moramo zaužiti s hrano.

Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni vrsti maščobnih kislin, dokozaheksaenojsko kislino (DHK) in eikozapentaenojsko kislino (EPK).

Perujski sardon je majhna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je povsem na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč najmanj kontaminantov v primerjavi z večjimi ribami (pr. tune, losos), kar pomeni visoko čisto ribje olje že v začetku in bistveno manj tehnoloških procesov v nadaljevanju proizvodnje, ki slabijo moč ribjega olja.

Kakovost ribjega olja se ne meri zgolj po vsebnosti EPK in DHK, za najboljšo kvaliteto ribjega olja je pomembna tudi vrsta ribe.

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Omega 3 za otroke, ribje olje 500 mg, 120 kapsul

  • Koda: GA302
  • Razpoložljivost: Kmalu na zalogi
  • 14.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati