Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul
Povprečna vsebnost 3 kapsulPDV%
Ribje olje (RIBE)3000 mg
– EPK (eikozapentaenojska kislina)540 mg
– DHK (dokozaheksaenojska kislina)360 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
1020 mg
Vitamin E 14,75 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
9,9 mg
82,5
PDV - priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 90 kapsul (zadostuje za 30 dni).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Kljub vsesplošnemu vedenju o pomembnosti Omega 3 kislin, teh pogosto ne zaužijemo dovolj s hrano, zato prehranski strokovnjaki priporočajo dodatno uživanje Omega 3 kislin v obliki visoko kakovostnega prehranskega dopolnila. Koristni učinek Omega 3 kislin se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Koristi omega 3 maščobne kisline 

  • Za srce - Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK imajo pomembno vlogo pri delovanju srca
  • Za ožilje - Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK pomagajo vzdrževati normalen krvni tlak in normalno koncentracijo trigliceridov v krvi.
  • Za možgane - Omega 3 maščobne kisline DHK pripomorejo k optimalnemu delovanju možganov.
  • Za vid - Omega 3 maščobne kisline DHK imajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravega vida.

Perujski sardon je majhna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je povsem na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč najmanj kontaminantov v primerjavi z večjimi ribami (pr. tune, losos), kar pomeni visoko čisto ribje olje že v začetku in bistveno manj tehnoloških procesov v nadaljevanju proizvodnje, ki slabijo moč ribjega olja.

Kakovost ribjega olja se ne meri zgolj po vsebnosti EPK in DHK, za najboljšo kvaliteto ribjega olja je pomembna tudi vrsta ribe.

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

  • Koda: GA303
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 16.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati