Naravni beta-karoten 15 mg, 120 kapsul

Naravni beta-karoten 15 mg, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Riževa moka280 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)100 mg
Naravni beta karoten 8325iu
(Mikro alge Dunaliella salina)
15 mg312
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 120 dni oz. 4 mesece).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Aktivnim kadilcem se jemanje beta karotena odsvetuje.

Naravni beta-karoten 15 mg, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Naravni beta karoten je pridobljen iz mikro alge Dunaliella salina. V telesu se v odvisnosti od njegovih potreb naravno pretvori v aktivno obliko vitamina A.

Mikro alga Dunaliella salino uspeva na slanih morskih območjih, zlasti v solinah. Da bi preživela slane pogoje vsebuje visoke koncentracije beta karotena za zaščito pred intenzivno svetlobo.

Študije kažejo, da ima beta karoten močne antioksidativne sposobnosti, kar pomeni, da lahko nevtralizira proste radikale - nestabilne molekule, s katerimi se naše celice dnevno srečujejo.

Kaj je vitamin A?

Vitamin A se v telesu formira iz provitamina A, od katerih je najpomembnejši beta karoten. Predvsem je pomemben za zdrave oči, kožo in imunski sistem.

Koristi vitamina A

 • prispeva k ohranjanju zdrave kože.
 • ima vlogo pri ohranjanju vida.
 • ma vlogo pri delovanju imunskega sistema,
 • prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
 • ima vlogo pri presnovi železa.
 • ima vlogo pri specializaciji celic.

Brez pomožnih snovi - naravni beta karoten

Naravni beta karoten  je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


 • G&G Vitamins
 • Naravni beta-karoten 15 mg, 120 kapsul

 • Koda: GA602
 • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
 • 39.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati