Naravni Astaksantin 4 mg, 30 kapsul

Naravni Astaksantin 4 mg, 30 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Ekstra deviško oljčno olje236 mg
Mehka kapsula
(Glicerol, modificiran škrob, karagenan,
brezvodni natrijev karbonat)
145 mg
Naravni vitamin E 22 iu
(d-alpha-tocopherol)
15 mg125
Astaksantin AstaPure®
(Iz mikroalge Haematococcus pluvialis)
4 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 30 kapsul (zadostuje za 30 dni oz. 1 mesec).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Naravni Astaksantin 4 mg, 30 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Naravni Astaksantin je pridobljeno iz mikroalg. Dodano ekstra deviško olje omogoča njegovo optimalno absorpcijo in ohranja biološko razpoložljivost.

Astaksantin (astaxanthin) sodi v skupino karotenoidov kamor spada tudi beta karoten. Astaksantin je poznan tudi kot "kralj karotenoidov", pridobivajo pa ga iz mikroalge Haematococcus pluvialis.

Alge ustvarijo spojino astaksantin, da se zaščitijo pred stresnimi dejavniki okolja. Poleti, ko ribniki pričnejo usihati, astaksantin mikroalgam omogoča, da ohranijo svoj dedni zapis, kar jim omogoča ponovno rast tudi po večletnem sušnem obdobju.

Vodilni proizvajalec najkakovostnejšega astaksantina AstaPure® je razvil lasten več mesečni postopek gojenja, ki posnema naravno kopičenje astaksantina. Gojenje se začne s tako imenovano "zeleno fazo", ki zagotavlja, da alge uživajo optimalne pogoje za bujno rast, kasneje alge preselijo v edinstven fotobioreaktor v katerem se rast alg pospeši.

Pod močnim soncem v dolini Arava, ki je srca mogočne puščave Negev se alge popolnoma razvijo, nato nastopi "Rdeča faza", v kateri so alge izpostavljene stresnim razmeram, kar povroči, da alge pričnejo tvoriti trdo zaščitno lupino in proizvajati spojino astaksantin.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Naravni Astaksantin je v obliki mehke kapsule. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

  • G&G Vitamins
  • Naravni Astaksantin 4 mg, 30 kapsul

  • Koda: GA158
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 25.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati