Moringa, bio, 120 kapsul

Kmalu na zalogi Moringa, bio, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Listi drevesa moringa* (Moringa oleifera)500 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto GB-ORG-05. Kmetijstvo izven EU.
Distribucijo v Sloveniji kontrolira TÜV SUD, SI-EKO-004

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 120 dni oz. 4 mesece).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Moringa, bio, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Moringa je priljubljeno živilo, ki se zaradi svoje hranilne vrednosti vse bolj postavlja pred spirolino in klorelo.

Moringa oleifera je vrsta drevesa, ki izvira iz vznožja Himalaje, staroselci v prehrano vključujejo vse dele drevesa, v indijski tradicionalni uporabi pa so posebej cenjeni moringini listi.

Tako kot spirulina in klorela, se tudi moringa uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Vzpostavljen je tudi sledljiv nadzor, ki zagotavlja ekološko celovitost proizvodnje in skladnost z ekološkimi standardi EU.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Moringa je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Moringa, bio, 120 kapsul

  • Koda: GA027
  • Razpoložljivost: Kmalu na zalogi
  • 17.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati