Moringa, bio, 120 kapsul

Moringa, bio, 120 kapsul

Moringa, bio, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Moringa je priljubljeno živilo, ki se zaradi svoje hranilne vrednosti vse bolj postavlja pred spirolino in klorelo.

Moringa oleifera je vrsta drevesa, ki izvira iz vznožja Himalaje, staroselci v prehrano vključujejo vse dele drevesa, v indijski tradicionalni uporabi pa so posebej cenjeni moringini listi.

Tako kot spirulina in klorela, se tudi moringa uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Vzpostavljen je tudi sledljiv nadzor, ki zagotavlja ekološko celovitost proizvodnje in skladnost z ekološkimi standardi EU.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Moringa je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Listi drevesa moringa* (Moringa oleifera)500 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Iz ekološke pridelave; GB-ORG-05 Kmetijstvo izven EU.

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 120 kapsul (za 120 dni).

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • Moringa, bio, 120 kapsul

  • Koda: GA027
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 14.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati