Magnezij (citrat), 125mg, 90 kapsul

Magnezij (citrat), 125mg, 90 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Rastlinska kapsula (HPMC)
120 mg
Magnezij (kot magnezijev citrat)*
125 mg33
*Vsebuje 833,6 mg skupne teže magnezijeve zmesi
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1 do 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 90 kapsul (od 30 do 90 dni).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Magnezij (citrat), 125mg, 90 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Magnezij (citrat) je lahko prebavljiv in biološko razpoložljiv magnezij, zahvaljujoč njegovi višji ravni absorpcije.

Ravni magnezija v telesu se zlahka izčrpajo zaradi dejavnikov, kot so stres, življenjski slog, slaba prehrana, alkohol, kofein in kajenje, kar lahko privede do njegovega pomanjkanja. Telo ne more proizvesti magnezija, zato moramo z zadostnim vnosom poskrbeti, da ga ne primanjkuje.

Kaj je magnezij?

Magnezij je pomemben mineral za življenje in je prisoten v vsaki celici. Je kofaktor za več kot 300 encimskih aktivnosti, ki uravnavajo številne biokemijske reakcije v našem telesu.

Magnezijev citrat je kelat magnezija in citronske kisline. V naravi je magnezij nagnjen k vezavi z drugimi elementi ali spojinami.  Čisti magnezij imenujemo tudi elementarni magnezij.

Kako deluje magnezij?

Magnezij prispeva k:

 • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • delovanju živčnega sistema,
 • ohranjanju zdravih kosti in zob,
 • delovanju mišic,
 • ravnotežju elektrolitov,
 • sproščanju energije pri presnovi,
 • normalnemu psihološkemu delovanju.

Brez pomožnih snovi - čisti magnezij

Magnezij je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


 • G&G Vitamins
 • Magnezij (citrat), 125mg, 90 kapsul

 • Koda: GA709
 • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
 • 16.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati