Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Hidroliziran kolagen (RIBE)450 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
Vitamin C (askorbinska kislina)50 mg62,2
Hialuronska kislina50 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1-2 kapsuli na dan z veliko vode.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul (zadostuje za 30 do 60 dni).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Lepotni kompleks vsebuje hidroliziran morski kolagen tip 1, obogaten je s hialuronsko kislino ter vitaminom C, ki ima pomembno vlogo pri zaščiti celic in podpori kože.

100% čisti morski kolagen je rezultat nadzorovanega procesa encimske hidrolize, ki omogoča razgradnjo naravnega kolagena na visoko prebavljive kolagenske peptide (majhne bioaktivne molekule), ki omogočajo odlično biološko razpoložljivost in takojšnjo absorpcijo. Hidroliziran morski kolagen je sestavljen iz širokega spektra standardnih aminokislin in zato priporočena izbira pri optimizaciji hrane za kožo.

Kolagen tip 1 predstavlja pomemben gradnik, ki je v večji meri prisoten v koži, laseh in nohtih.

Hialuronska kislina je pomembnejša komponenta kože, kar polovica vse strukturne hialuronske kisline v telesu je namreč moč najti v matrici kože.

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in naravnem nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino je brez kompromisno priporočljiv ne samo za ženske, ampak tudi za moške.


Brez pomožnih snovi - Čisti kolagen s hialuronsko kislino in vitaminom C

Lepotni kolagen kompleks s hialuronsko kislino je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

  • Koda: GA057
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 17.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati