Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Lepotni kompleks vsebuje hidroliziran kolagen tipa 1 in 3, obogaten z vitaminom C ter hialuronsko kislino. V hidroliziranem kolagenu so molekularne vezi med posameznimi kolagenskimi vezmi razbite na esencialne aminokisline, kar omogoča visoko biološko razpoložljivost in takojšnjo absorpcijo.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vezivnih tkiv.

Hialuronska kislina je ključna komponenta kože. Kar polovica vse strukturne hialuronske kisline v telesu je namreč moč najti v njeni matrici.

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.


Brez pomožnih snovi - Čisti kolagen s hialuronsko kislino

Lepotni kolagen kompleks s hialuronsko kislino je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Hidroliziran kolagen (Tip 1 in 3)*450 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
Vitamin C (askorbinska kislina)50 mg62,2
Hialuronska kislina50 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Govejega izvora

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo: 1-2 kapsuli na dan z veliko vode.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 60 kapsul (za 30 do 60 dni).

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

  • Koda: GA057
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 16.50€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati