Klorela z zdrobljeno celično steno, bio, 60 kapsul

Klorela z zdrobljeno celično steno, bio, 60 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Alga klorela* (Chlorella Pyrenoidosa) (SULFIT)400 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)100 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto GB-ORG-05. Kmetijstvo izven EU.
Distribucijo v Sloveniji kontrolira TÜV SUD, SI-EKO-004

Navodila za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul 

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Klorela z zdrobljeno celično steno, bio, 60 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Klorela z zdrobljeno celično steno je pridobljena iz ekološko pridelane Chlorella Pyrenoidosa in predstavlja bogat naraven vir rastlinskih beljakovin in drugih hranil.

Poseben postopek s katerim dosežejo, da se celične stene zdrobijo, zagotavlja veliko boljšo biološko razpoložljivost in absorpcijo hranil v primerjavi z navadno klorelo. Vzpostavljen je tudi sledljiv nadzor, ki zagotavlja ekološko celovitost proizvodnje in skladnost z ekološkimi standardi EU.

Tako kot spirulina, se tudi klorela uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili.

Brez pomožnih snovi - čista klorela z zdrobljeno celično steno

Dopolno klorela z zdrobljeno celično steno je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Klorela z zdrobljeno celično steno, bio, 60 kapsul

  • Koda: GA064
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 19.00€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati