Ingver, bio, 60 kapsul

Kmalu na zalogi Ingver, bio, 60 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Ingver* (Zingiber officinale)400 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)100 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto GB-ORG-05. Kmetijstvo izven EU.
Distribucijo v Sloveniji kontrolira TÜV SUD, SI-EKO-004

Navodila za uporabo: 1 kapsulo 2 do 3 na dan. Priporočeno z obrokom.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Ingver, bio, 60 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Ingver, ki je dobro poznan kot aromatična začimba.  Tradicionalno se že tisočletja uporablja na Kitajskem in v Idiji. Vse bolj pa prihaja v strokovno ospredje zaradi vsebnosti številnih spojin, kot so borneol, cineol, citral.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Ingver je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Ingver, bio, 60 kapsul

  • Koda: GA061
  • Razpoložljivost: Kmalu na zalogi
  • 9.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati