Holin in Inozitol 250/250 mg, 120 kapsul

Holin in Inozitol 250/250 mg, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Holin (bitartrat)250 mg
Inozitol (mio-inozitol)250 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1-2 kapsuli na dan.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 120 kapsul (zadostuje za 60-120 dni).

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Holin in Inozitol 250/250 mg, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Holin in Inozitol vsebuje mešanico dveh pomembnih hranil s sinergijskim učinkom, holin in inozitol, v idealnem razmerju 1:1, ter v kristalni obliki.

Kaj je Holin?

Holin spada med vodotopna esencialna makrohranila in ga pogosto dodajajo skupini B vitaminov. Holin kot bitartrat velja za biološko najbolj razpoložljivo obliko, ki jo telo zlahka absorbira.

Kaj je Inozitol?

Tako kot holin tudi inozitol spada med vodotopna esencialna makrohranila in ga pogosto dodajajo skupini B vitaminov. Najpogostejša in priporočljiva oblika inozitola je mio-inozitol, ki je primarna komponenta celičnih membran.

Brez pomožnih snovi - čisti Holin in Inozitol

Holin in Inozitol sta v obliki holin bitartrat in mio-inozitol, ter v rastlinski celulozni kapsuli. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


  • G&G Vitamins
  • Holin in Inozitol 250/250 mg, 120 kapsul

  • Koda: GA627
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 23.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati