C60 Aktivno oglje, 90 kapsul

Kmalu na zalogi C60 Aktivno oglje, 90 kapsul

C60 Aktivno oglje, 90 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo C60 Aktivno oglje vsebuje čisto naravno oglje iz trdega lesa, izdelano skladno z najvišjimi standardi in vsebuje C60 ogljik (fuleren). Aktivno oglje je primerno za vzdrževanje uravnotežene pH ravni, se ne absorbira in se izloči skozi prebavni trakt.

Fuleren C60 je molekula, sestavljena iz 60 atomov ogljika, razporejenih v vzorec, ki spominja na nogometno žogo. Visok potencial in prednost ogljika C60 izhaja iz njegove specifične oblike in visoke stabilnosti.

Porozna površina aktiviranega oglja ima negativen električni naboj, zaradi česar se pozitivno nabiti toksini, težke kovine in plini vežejo nanj.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo C60 Aktivno oglje je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
C60 oglje 450 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)120 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo: 1-3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 90 kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • C60 Aktivno oglje, 90 kapsul

  • Koda: GA042
  • Razpoložljivost: Kmalu na zalogi
  • 13.90€
Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati